Over Auxilio!

De studentenvereniging Auxilio! is een initiatief van studenten op de Vrije Universiteit Brussel die iets wilden ondernemen tegen de lage slaagkansen bij bepaalde groepen. Al jaren is er een zelfde trend te zien in de 1ste bachelor. Overvolle auditoria enthousiaste studenten, maar na een semester is hier nog weinig van op te merken. De oprichters vinden het jammer dat er zoveel studenten al snel de motivatie voor hun studies verliezen. Hierdoor werd besloten om een studentenvereniging op te richten die studenten helpt hen wegwijs te maken op de universiteit. Auxilio! wil dit verwezenlijken door o.a. studenten in contact te brengen met ouderejaars, die hen dan tips kunnen geven of hun eigen ervaringen delen. Ook wil Auxilio! zoeken naar manieren om studenten bij elkaar te brengen, dit door sportieve of culturele activiteiten te organiseren.

Al sinds november 2012 is Auxilio! bezig met ideeën te verwezenlijken. Er werden ondertussen al heel wat activiteiten georganiseerd en er komen er nog velen aan! Wees erbij en houd met de evenementenkalender alle activiteiten in de gaten. Zo mis je absoluut geen fun!

Wie zijn wij?

Mohamed Lamrani