Nieuws

Nieuwsletter mei 2018

Beste Auxilians! 

 
Morgen neemt onze allerlaatste samenkomst tijdens het academiejaar 17-18 plaats. 
 
Om 17u in het atrium-forum (Agora) zal de jaarlijkse Algemene Vergadering doorgaan. We nemen samen een blikje terug op de voorbije activiteiten en prestaties. Eveneens worden de statuten van de studentenvereniging overlopen en worden eventuele aanpassingen gemaakt. 
 
Op basis van de ontvangen motivatiebrieven en voorkeuren van de kandidaten worden de vakante bestuursfuncties toegewezen. We nemen afscheid van de oude bestuursleden en verwelkomen de nieuwe binnen ons team. 
 
Zoals de laatste jaren worden opnieuw verkiezingen gehouden tussen twee kandidaat-voorzitters. De meerderheid van de stemmen zal bepalen wie de volgende voorzitter of voorzitser zal worden van studentenvereniging Auxilio! 
 
Vergeet je Auxilio! lidkaart niet mee te nemen om te kunnen stemmen op jouw favoriete kandidaat! Je kunt enkel stemmen als je dit voorbije jaar lid was van auxilio! 
 
Hiermee sluit ik de newsletters voor deze zittijd af met het bedanken van alle Auxilians! voor hun enthousiasme en deelname aan de activiteiten. Hopelijk hebben jullie aan dit jaar een heleboel mooie herinneringen overgehouden en ook wat bijgeleerd. 
 
Don’t forget, experience teaches… so pass that experience on!
 
Aan iedereen een succesvolle examenperiode toegewenst, aan degene die vasten, een gezegende maand toegewenst en aan degene die het WK zullen volgen… please stay calm… please! 
 
Sincerely
Your not so anonymous newsletter writer 

Nieuwsletter februari 2018

Beste Auxilians!
 
Een nieuw semester, een nieuwe start… een nieuwe kans om een verse hoop motivatie bijeen te rapen die je tot het eind van het semester kan verderduwen. 
 
Deze maand laat ik jullie even teruggaan in de tijd, voor sommige enkele maanden, voor andere enkele jaren. Terug naar het secundair, terug in jullie tienergedachten toen je er alles voor wilde doen om hier te geraken.
Als je even rondkijkt kan je deze week toevallig enkele studenten uit het secundair tegenkomen die alle hoop in de wereld hebben om binnen enkele maanden in jullie schoenen te staan. Neem de tijd om een blikje terug te nemen naar die periode toen je zelf aan de startlijn stond… kijk nu terug naar vandaag en je zult verbaasd zijn van hoe ver je bent geraakt! 
 
The only time you should ever look back is to see how far you’ve come. 
 
Over nieuwe starten gesproken… Auxilio! is terug van dienst na een avontuurlijke skireis in de Italiaanse bergen. 
 
Een nieuw semester brengt uiteraard een hoop nieuwe vakken mee. Ons educatieteam staat opnieuw klaar met een tips&tricks sessie waarin alle nieuwe eerstejaars vakken worden besproken. Alle studenten, mentoren en tutoren zijn naar traditie van harte welkom. Maak dus ook gebruik van de gelegenheid om je mentor/tutor even aan te spreken over het voorbije semester. 
 
Deze week beginnen we opnieuw met inschrijvingen. Via de facebookgroep laat het bestuur jullie weten op welke momenten we in de gang zullen staan. Spread the news maar naar jullie vrienden die nog niet ingeschreven zijn. Lidmaatschap kost nog steeds 3 euro met toegang tot ons gloednieuwe studieruimte op sv-auxilio.be. Vergeet je niet te registreren op de wibsite om toegang te krijgen!
 
Ook nemen we terug bestellingen voor Truien/t-shirts en speciaal voor onze trouwe futsal/sporttroffee spelers een gepersonaliseerde sport t-shirt. Deze bestelling kan je doorgeven via dit formulier: 
 
 
Nieuw dit academiejaar vragen wij onze leden ons financieel verslag goed te keuren. In onderstaand formulier is het verslag te vinden met onderaan de keuze om die (niet) goed te keuren. De uitslag wordt binnen enkele dagen doorgestuurd naar onze overkoepelende organisatie, het BSG. 
 
 
Om deze maand af te sluiten en gelegenheid te maken van de (hopelijk) laatste ijskoude dagen van het seizoen nodigen we jullie graag uit op ons allereerste kampvuur. 
 
De events met alle nodige details over de tips&tricks en het kampvuur komen binnenkort online. Hou dus zeker onze facebookpagina en de website in de gaten. 
 
Tot maart! 
Spoiler alert… het wordt een eventvolle maand! 
Sluit Menu