Newsletter 10/2018

Beste Auxilians!

 

Het academisch schooljaar is snel van start gegaan, alsof de vakantie een knipper weg lijkt. Ondertussen zijn we wel al oktober, de testen naderen en de taken stapelen zich op. Zonder het te beseffen worden we meegesleept in de dagdagelijkse routine van een student: wake up – study -sleep – repeat. Gelukkig zorgt ook dit jaar studentenvereniging Auxilio! ervoor dat we uit deze sleur stappen! Naast de educatieve, staan heel wat maatschappelijk geëngageerde, culturele én sportieve activiteiten in onze agenda gepland. Want aan de VUB, doen we meer dan studeren alleen!

 

First things first. Vanaf nu hebben jullie officieel toegang tot al onze documenten. Het registreren op de website gebeurt via ons. Het enige wat jullie nog moeten doen is een wachtwoord instellen via de mail die jullie hebben ontvangen. De documenten kunnen jullie steeds raadplegen door de QR code die op de achterzijde van jullie lidkaart staat, in te scannen, of gewoon via de link: http://www.sv-auxilio.be/ . Daarna ‘studiezone’ aanklikken en vervolgens de gewenste studierichting kiezen. Ondervind je hier toch problemen mee, aarzel niet om ons te contacteren!

 

Voor wie geïnteresseerd is in het volgen of geven van bijlessen, kan via de volgende link lid worden van de geheime Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/2140539666202638/ . De bijlessen worden gegeven door vrijwillige tutoren die zelf student zijn aan de VUB. Locatie, tijdstip en welke leerstof juist wordt behandeld, wordt allemaal via deze Facebook-groep gecommuniceerd.

 

Op woensdag 10 oktober organiseert Auxilio! haar allereerste evenement van het jaar: een groot kampvuur! De perfecte kans om kennis te maken met zowel onze oudere als nieuwe leden. Jullie zijn vanaf 17u30 welkom aan de Tempus. Cozy sfeer, heerlijke s’mores, warme chocomelk, sfeermuziek,… en een bende gezellige mensen! What else do you need?

 

Donderdag 11 oktober vindt onze jaarlijkse Tips & Tricks avond plaats, om 17u30 in auditorium 5. Deze bijeenkomst is vooral gericht naar de eerstejaars studenten toe. Auxilio’s hoofddoel is het helpen en begeleidenvan studenten tijdens hun eerste jaar. De stap van secundair naar universitair onderwijs is alles behalve gemakkelijk en vraagt een serieuze aanpassing. Vragen als: Hoe een bepaald vak aanpakken? Welk studiemateriaal best raadplegen, de slides of de cursus? Op welke hoofdstukken de focus leggen?” worden tijdens deze sessie beantwoord. Zit je met nog andere vragen? Wij zijn er om te helpen, en met plezier!

Verder kunnen jullie onze facebook pagina liken via deze link: https://www.facebook.com/sv.auxilio/ om steeds op de hoogte te blijven van onze komende activiteiten.

Als jullie nog met dringende of specifieke vragen zitten, kunnen jullie hiervoor gerust het bestuur contacteren via onderstaande email-adressen. Wij wensen jullie alvast allemaal een positief jaar toe. Hopelijk tot snel!

Team Auxilio!

Experience teaches

Voorzitter

Mohamed Anwar Baabou: Mohammed.Anwar.Baabou@vub.be

 

Vice voorzitter

Nehad Serour: serournehad@gmail.com

Educatie

Joëlle Cosyns: joelle.cosyns@vub.be

Younes Lamarti: younes.lamarti97@gmail.com

Anas Khajjou: khajjouw@gmail.com

Maatschappelijke projecten

Khalil El Mabrouk: elmabrouk.khalil@gmail.com

Yousra El Gazari: yousraelgazari@hotmail.com

 

Cultuur

Abdelhafid El Moussaoui: elmouabdel@hotmail.com

Wassila Haidour: haidourwassila@hotmail.com

 

Sport

Anas Nour: anasnour@hotmail.be

Anass Uahabi: anassuahabi@gmail.com

Secretaresse

Tasnim Mouazen: tasnimmouazen@gmail.com

Penningmeester

Nader Moussi: namoalmo@gmail.com

 

Fotografe

Salma Oubaddi: salma.oubaddi@vub.be

Communicatie

Inaas Kereknaoui: kereknaouiinaas@gmail.com

Geef een reactie

Sluit Menu