Newsletter 05/2018: Algemene vergadering en bestuursverkiezingen

Beste Auxilians!

Morgen neemt onze allerlaatste samenkomst tijdens het academiejaar 17-18 plaats.
Om 17u in het atrium-forum (Agora) zal de jaarlijkse Algemene Vergadering doorgaan. We nemen samen een blikje terug op de voorbije activiteiten en prestaties. Eveneens worden de statuten van de studentenvereniging overlopen en worden eventuele aanpassingen gemaakt.
Op basis van de ontvangen motivatiebrieven en voorkeuren van de kandidaten worden de vakante bestuursfuncties toegewezen. We nemen afscheid van de oude bestuursleden en verwelkomen de nieuwe binnen ons team.
Zoals de laatste jaren worden opnieuw verkiezingen gehouden tussen twee kandidaat-voorzitters. De meerderheid van de stemmen zal bepalen wie de volgende voorzitter of voorzitser zal worden van studentenvereniging Auxilio!
Vergeet je Auxilio! lidkaart niet mee te nemen om te kunnen stemmen op jouw favoriete kandidaat! Je kunt enkel stemmen als je dit voorbije jaar lid was van auxilio!
Hiermee sluit ik de newsletters voor deze zittijd af met het bedanken van alle Auxilians! voor hun enthousiasme en deelname aan de activiteiten. Hopelijk hebben jullie aan dit jaar een heleboel mooie herinneringen overgehouden en ook wat bijgeleerd.
Don’t forget, experience teaches… so pass that experience on!
Aan iedereen een succesvolle examenperiode toegewenst, aan degene die vasten, een gezegende maand toegewenst en aan degene die het WK zullen volgen… please stay calm… please!
Sincerely
Your not so anonymous newsletter writer

Geef een reactie

Sluit Menu